Beneficiile rulourilor exterioare

+ Protecție excelentă împotriva razelor solare

+ Protecție termică ridicată a spațiilor interioare, împiedicând încălzirea excesivă pe timp de vară și pierderea căldurii iarna

+ Protecție împotriva fenomenelor neplăcute ale naturii(vânt, ploaie, grindină, viscol)

+ Protecție fonică

+ Protecție antiefracție

+ Protecție împotriva privirilor indiscrete din exterior

+ Permite dozarea foarte fină a liminii din locunță

+ Creează confort, se pot acționa motorizat cu telecomandă

+ Permit integrarea discretă a plaselor anti insecte în rulou

+ Design plăcut și modern

Rulouri aplicate

Rulourile aplicate sunt cel mai des întâlnite datorită simplității sale care permite montarea în diverse moduri cerute de particularitățile fiecărui spațiu în parte.

Rulourile montate de noi sunt în totalitate din aluminiu (caseta, capacele laterale, ghidajele, lamela de 39 sau 45 mm și lamela finală).

Rulouri suprapuse

Rulourile exterioare suprapuse reprezintă o modalitate noua și modernă de umbrire a ferestrelor. Rulourile suprapuse sunt concepute pentru a fi montate o data cu tâmplăria și au caseta fixată deasupra tâmplariei, de aici și denumirea de rulou suprapus

Acționare electrică

Este foarte ușor să deschizi și să închizi toate rulourile de la întrerupător, telecomandă sau prin aplicația dedicată pentru mobil (disponibil atât pentru Android cât și pentru iOS)

De asemenea, pot fi conectate la senzori de soare/temperatură/ploaie precum și la sistemul de alarmă.

Întreținere

+ Praful se șterge cu o lavetă moale. Dacă se stropește cu noroi se curăță cu o lavetă umezită intr-o soluție de apă cu săpun sau un detergent care să nu fie pe bază de cloruri.

+ Este interzisa spalărea rulourilor electrice  cu jet de apă deoarece se poate scurtcircuita motorul.

+ Se vor evita detergenții puternici și abrazivi.

+ În cazul în care curentul electric este întrerupt, se va trece la acționarea manuală a ruloului. Urmați pașii conform instrucțiunilor specificate de către echipa care a efectuat montajul.

+ Cea mai recomandată indicație pentru durabilitatea produsului este prevenția. În funcție de intensitatea utilizării ruloului, recomandăm reviziile periodice. Pentru utilizari de aproximativ 5 deschideri-inchideri pe zi recomandam o revizie anuală, pentru deschideri de 50 de ori pe zi, revizie la 6 luni.

+ În cazul dotării ruloului cu motor, timpul total de funcționare neîntreruptă nu trebuie să depășească 4 minute. În cazul în care motorul ruloului se supraîncalzeste un senzor termic decupleaza automat motorul ruloului de la sursa de curent. Pentru a repune ruloul în funcțiune se așteapă aproximativ 30 minute. Nu atașați alte elemente de construcție, nu modificați si nu inlăturați alte părți care asigură buna funcționare a produsului.

Scroll to Top