Sisteme Valedo - Închideri terase

Valedo BKS-T

Sentimentul unui spațiu infinit, în plin contact cu natura, ce vă oferă o senzație de libertate și aer proaspăt.

Închidere terasă cu sticlă glisantă

Extinde spațiul exterior!

Glisare în totalitate

​Profită de spaţiul tău în aer liber şi foloseşte-l tot timpul anului, fie că îl inchizi pentru a-l proteja de intemperii, fie că îl deschizi complet pentru a beneficia de aer proaspăt.

 

​​Ori de câte ori doreşti să îţi petreci timpul pe terasă, sistemul îţi oferă posibilitatea de a te conecta rapid cu exteriorul, prin glisarea uşoară a panourilor de sticlă. Iar pe timp nefavorabil, te poţi bucura de acelaşi spaţiu, fiind la adăpost de ploaie sau vânt.

Vezi de ce sistemul Valedo BKS-T este potrivit pentru închiderea terasei!

Consultă detaliile tehnice ale sistemului…

Terasă închisă cu sticlă glisantă pentru transparenţă maximă

Tot ceea ce vezi este sticlă!

​Cu etanșare magnetică între panourile de sticlă și doar un profil al șinei la partea inferioară și superioară, Valedo BKS-T îţi va oferi plăcerea luminii naturale, a spațiului deschis, te va ține conectat la natura înconjurătoare, păstrând din punct de vedere arhitectural un aspect estetic, modern.

Închidere terasă cu geamuri glisante - Design orientat către detalii

Integrat cu arhitectura locuinței

​Designul fiecărei componente a fost realizat cu atenție și cu dorința de a se potrivi oricărui ambient sau stil arhitectural. Indiferent de tipul reşedinţei tale, modern sau rustic, îţi vom oferi sistemul potrivit pentru o terasă în care să te relaxezi pe deplin.

Calculează-ţi costul proiectului tău

Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Profil de trecere

​Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate. 

 • Înălțime de doar 2 cm
 • Design rotunjit
 • Canal de colectare și drenare a condensului
 • Asigură etanșarea

Profilul inferior nu necesită îngropare în podea, ceea ce asigură un plus de etanșare și un drenaj eficient al condensului.

Banda magnetica

​Etanșarea între panourile de sticlă este realizată magnetic – o inovație Valedo care asigură închiderea ermetică, oferind un avantaj vizual estetic printr-o suprafaţă cu transparenţă maximă pentru a lumina pe deplin interiorul.

 • Aproape invizibilă
 • Grosime de 6 mm
 • Nu se deteriorează în timp
 • Îmbinare perfectă

Etanșarea magnetică este mai rezistentă comparativ cu etanșarea cu chedere din PVC, deoarece nu este afectată de lumina UV și nu își schimbă culoarea în timp.

Etanseitate

​Sistemul este conceput să fie 100% etanș pentru a menţine spațiul interior protejat şi sigur, dar să păstreze în același timp vizibilitatea, pentru a oferi confortul necesar unor momente de relaxare cât mai aproape de spaţiul exterior.

 • Bandă magnetică între panouri
 • Profil vertical pentru etanșare la perete
 • Profil de colectare și drenare a condensului

Chiar dacă nu este sticlă termoizolantă, sistemul de închidere a terasei poate păstra o cantitate semnificativă de căldură.

Calculeaza-ti inchiderea terase cu Valedo ICS

Calculeaza-ti costul proiectului tau si alege un partener Valedo cu care sa colaborezi pentru masuratori, ofertare personalizata si montaj

Scroll to Top