Sisteme Valedo - Închideri balcoane

Valedo BKS

Bucură-te de transparență maximă cu un sistem de închidere cu sticlă a balconului care îți permite o conexiune nelimitată cu exteriorul

Bucură-te de priveliște!​

Bucură-te de priveliște​

  ​​Îndeplineşte-ti  visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită acestui sistem performant și inovator de închidere a balconului cu sticlă.

 

​Banda magnetică dintre panouri asigură o etanșare eficientă și o vedere panoramică neobstrucționată, din confortul propriului balcon. Panourile pot glisa complet, pentru a-ţi oferi posibilitatea transformării creative a balconului într-un spațiu de locuit aerisit, inundat cu lumină naturală, un loc sigur unde te vei bucura de contactul cu natura, fiind în acelaşi timp protejat de vremea capricioasă.

Vedezi de ce sistemul Valedo BKS este potrivit pentru închiderea balconului apartamentului tău

Consultă detaliile tehnice ale sistemului…

Transparență maximă

Bucură-te de balconul mult-visat​

​Valedo BKS este un sistem unic de închidere a balconului, gândit special pentru spaţiul pe care-l ai la dispoziţie. Fiind astfel personalizat, se va potrivi balconului tău în mod firesc, precis şi vei fi sigur de funcționarea sa corectă în timp.  

 

​​Practic şi fiabil, Sistemul Valedo BKS, cu design-ul său glisant și pivotant, este extrem de versatil, putând fi utilizat pentru orice fel de balcon, atât la balcoanele care au doar o latură liberă, cât şi la cele care au profil în colţ sau curbat (semi-rotund).

Design elegant și arhitectural​

Integrat cu arhitectura locuinței

Valedo BKS este un sistem de închidere balcon cu sticlă fără profile verticale, care se potrivește perfect arhitecturii exterioare a clădirii, fiind potrivit pentru instalare atât în clădiri vechi, cât mai ales în cele noi şi moderne.

Calculează-ţi costul proiectului tău

Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo BKS să fie unic:

Fiabilitate

Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic, fapt care le conferă o durabilitate deosebită, tipul de sticlă folosit este sticla securizată, iar rolele sunt confecţionate integral din aluminiu dur.

 • Profile din aluminiu
 • 4 culori RAL standard pentru profile
 • Sticlă cu grosime de 8 mm sau 10 mm
 • Role cu înveliș din teflon

Profilele de aluminiu sunt vopsite electrostatic cu certificare Qualitycoat, pentru o rezistenţă inegalabilă în timp

Banda magnetică

​Etanșarea între panourile de sticlă este realizată magnetic – o inovație Valedo care asigură închiderea ermetică, iluminarea naturală a interiorului şi un aspect estetic balconului tău.

 • Estetică ridicată
 • Grosime de 6 mm
 • Nu se deteriorează în timp
 • Nu îşi schimbă culoarea
 • Îmbinare perfectă

Etanșarea magnetică este mai rezistentă comparativ cu etanșarea cu chedere din PVC, deoarece nu este afectată de lumina UV și nu își schimbă culoarea în timp.

Etanşeitate

​Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar să păstreze în acelaşi timp vizibilitatea optimă spre exterior şi să mențină spațiul interior protejat de intemperii. 

 • Bandă magnetică între panouri
 • Profil vertical pentru etanșare la perete
 • Perii de etanşare cu film de plastic
 • Profil de colectare și drenare a condensului

Chiar dacă nu are sticlă termoizolantă, sistemul de închidere a balconului poate păstra o cantitate semnificativă de căldură.

Calculeaza-ti inchiderea terase cu Valedo ICS

Calculeaza-ti costul proiectului tau si alege un partener Valedo cu care sa colaborezi pentru masuratori, ofertare personalizata si montaj

Scroll to Top