Sisteme Valedo - Închideri balcoane

Valedo Eksen

Balustrada din sticlă și aluminiu este modalitatea elegantă și modernă de a asigura și redefini limitele balconului 

Design minimalist

Bucură-te de priveliște​

Creează un cadru vizual deschis şi sigur, montând această balustradă din sticlă şi aluminiu în exterior, pe balconul apartamentului, sau de ce nu, la interior. Acest sistem este conceput pentru a maximiza vizibilitatea în spaţii etajate, fără a sacrifica rezistenţa, siguranţa şi durabilitatea. Liniile curate și clare ale sticlei și frumusețea atemporală a aluminiului vor imprima o notă modernă clădirii.

Vezi de ce sistemul Valedo Eksen este potrivit pentru balconul tău!

Consultă detaliile tehnice ale sistemului…

Sistem adaptabil​

Fabricat pentru proiectul tău​

Acest sistem de balustradă permite pătrunderea luminii naturale, deschizând spațiul pentru a crea o vedere liberă, neobstrucționată. Sticla securizată poate fi curățată cu ușurință, iar cadrul din aluminiu este foarte rezistent și nu se va coroda atunci când este expus la factori externi precum zăpadă și apă.

 

​Transformă-ți viziunea în realitate cu această balustradă de sticlă! Fiecare sistem este personalizat, deci se va potrivi perfect spațiului tău. Poți alege cadrul din aluminiu în nuanţa sa naturală anodizată sau poţi comanda orice altă culoare RAL, pentru a oferi un aspect rafinat balconului tău.

Calculează-ţi costul proiectului tău

Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Scroll to Top