Sisteme Valedo - Închideri terase

Valedo ICS-T

Îmbunătăţeşte izolația termică a terasei printr-un sistem glisant şi pliabil cu sticlă termoizolantă.

Uşi glisante termopan terasă cu eficiență termică​

Simte căldura

​Transformă-ţi terasa într-un spaţiu flexibil, uşor de deschis sau închis la nevoie şi astfel te vei bucura de căldură şi confort în toate anotimpurile!

 

​Designul atent conceput al sistemului glisant cu sticlă termoizolantă maximizează izolaţia termică a terasei, păstrând temperatura interioară la un nivel constant.

 

​Cu montarea acestui sistem pe terasa ta vei prelungi durata de folosire a terasei şi în sezoanele reci.

Vezi de ce sistemul Valedo ICS-T este potrivit pentru închiderea terasei!

Consultă detaliile tehnice ale sistemului…

Închidere terasă cu termopan glisant pentru transparenţă maximă

Bucură-te de panoramă

Profilul din aluminiu durabil a fost proiectat să fie cât mai subțire posibil, astfel încât să nu afecteze arhitectura clădirii, maximizând priveliștea asupra grădinii și permiţând totodată pătrunderea luminii naturale în interiorul terasei.​Banda magnetică dintre profilele din aluminiu, cu rol de etanșare, are o lățime minimă pentru păstrarea esteticii vizuale, dar şi pentru asigurarea unor performanţe optime, indiferent de condiţiile meteorologice.

Terase închise cu termopan glisant complet retractabil

Terasă aerisită

Panouri de sticlă complet retractabile

Foloseşte-ţi terasa în orice mod vrei, cu ajutorul acestui sistem glisant modern şi elegant care îţi va permite să-ţi conectezi terasa la exterior, dar şi să o protejezi de intemperii.

Calculează-ţi costul proiectului tău

Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Profil de trecere

Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi șor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate. 

  • Înălțime de doar 2 cm
  • Design rotunjit
  • Canal de colectare și drenare a condensului
  • Asigură etanșarea

Profilul inferior nu necesită îngropare în podea, ceea ce asigură un plus de etanșare și un drenaj eficient al condensului.

Geam termoizolant

Sistemul Valedo ICS-T folosește geam termoizolant cu sticlă securizată. Mai mult, prin utilizarea a două tipuri de foi de sticlă (float la exterior şi low-e la interior), i se asigură o eficiență termică bună.

  • Confort termic
  • Sticlă securizată termopan pachet de 30 mm
  • Variante de geam termopan: 6/18/6 sau 4/20/6

Sistemul este recomandat pentru instalarea în terase unde este necesară menținerea confortului termic pe timpul iernii.

Etanseitate

Profilele verticale din aluminiu etanşează şi menţin spaţiul protejat de intemperii. Banda magnetică amplasată pe profilul vertical ajută în plus la protecţia împotriva infiltrării apei în interiorul terasei.

  • Profile robuste din aluminiu cu o lațime minimă de 50 mm
  • Capace terminale
  • Profil de colectare și drenare a condensului

Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată de profilele verticale intermediare şi de banda magnetică.dintre ele.

Calculeaza-ti inchiderea terase cu Valedo ICS

Calculeaza-ti costul proiectului tau si alege un partener Valedo cu care sa colaborezi pentru masuratori, ofertare personalizata si montaj

Scroll to Top