Sisteme Valedo - Închideri balcoane

Valedo ICS

Bucură-te de transparență maximă cu un sistem de închidere cu sticlă a balconului care îți permite o conexiune nelimitată cu exteriorul

Extinde spațiul exterior!​

Senzație uluitoare de deschidere

Valedo ICS este soluția ideală pentru a-ţi închide balconul cu stil, confort termic și flexibilitate. Acest sistem glisant și versatil, foloseşte sticlă termoizolantă, care îţi permite să te bucuri de spațiul respectiv în orice moment, indiferent de anotimp. Prin simpla glisare a panourilor, poţi deschide sau închide imediat sistemul, parţial sau complet. 

 

​Profilele de aluminiu sunt vopsite electrostatic cu certificare Qualicoat. Pentru etanşare, între panourile de sticlă există profile de aluminiu special concepute. 

 

​Profilul compensator pentru diferenţele de nivel şi profilele verticale de etanşare la perete asigură o instalare precisă şi o funcționare optimă. Fie că vrei să ai o vedere panoramică sau să te protejezi de vânt şi ploaie, Valedo ICS este soluţia perfectă pentru a petrece în mod plăcut cât mai mult timp în exterior.

Vezi de ce sistemul Valedo ICS este potrivit pentru închiderea terasei!

Consultă detaliile tehnice ale sistemului…

Admiră panorama

Priveliște infinită

Valedo ICS a fost proiectat cu un profil subțire din aluminiu pentru a oferi transparență maximă, fără a afecta din punct de vedere vizual panorama.


Panourile cu geam termoizolant permit luminii naturale să inunde balconul, iar designul minimalist și unic al sistemului conferă o notă modernă fațadei clădirii.

Flexibilitate

Deschide complet balconul​

Personalizează-ţi balconul cu ajutorul acestui sistem glisant modern și elegant, care permite glisarea panourilor până la capăt şi parcarea lor într-un grup care poate fi blocat în siguranță. Poţi opta să deschizi doar parțial balconul, pentru a beneficia de aerisire.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo ICS să fie unic:

Etanșare

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar să păstreze în acelaşi timp vizibilitatea optimă spre exterior şi să mențină spațiul interior protejat de intemperii. 

  • Bandă magnetică între panouri
  • Profil vertical pentru etanșare la perete
  • Profil de colectare și drenaj condens

Etanşarea între panourile de sticlă este asigurată prin utilizarea unor profile de aluminiu special concepute . ​

Performanță

​Datorită geamului termoizolant utilizat, sistemul Valedo ICS menţine aerul din interior la o temperatură optimă.

  • Izolație termică ridicată
  • Sticlă securizată termoizolantă
  • Pachet 30 mm 6/18/6 sau 4/20/6, 

Performanţă termică remarcabilă datorate sticlei termoizolante si designului special care menţine aerul din interior la o temperatură optimă.​

Funcționalitate

​Profilul compensator în partea inferioară permite drenarea condensului, asigurând astfel un mediu sănătos şi sigur pentru familia ta.

  • Drenarea condensului
  • Profil compensator diferenţe de nivel
  • Integrat în sistem

Acest profil ajută la asigurarea etanşării optime şi la buna funcţionare a sistemului de închidere a balconului sau terasei.​

Calculează-ţi costul închiderii balconului cu acest sistem glisant cu geam termoizolant

Calculeaza-ti costul proiectului tau si alege un partener Valedo cu care sa colaborezi pentru masuratori, ofertare personalizata si montaj

Scroll to Top