Despre noi

SIGURANȚA UNEI ALEGERI CORECTE

Toate produsele Crystal Glass Thermo sunt executate fără compromisuri pentru o folosire îndelungată și liniștită.

Profilele utilizate sunt aduse exclusiv din Germania, iar misiunea noastră este să vă oferim cu profesionalism soluțiile de care aveți nevoie.

CE VĂ OFERIM?

Ne implicăm complet în fiecare proiect, iar aceasta înseamnă că pe lângă o gamă largă de produse, oferim un serviciu complet ce include:

 • consultanță tehnică oferită de personal calificat
 • măsurători și proiectare
 • transport în condiții de maximă siguranță până la destinație
 • montaj profesional executat de o echipă specializată
 • garanție pentru produsele achiziționate

Descoperă serviciile noastre aici!

MONTAJ PROFESIONAL

Deplina eficiență termică și fonică a unei ferestre se poate atinge doar dacă fereastra este montată corect, iar specialiștii noștri folosesc tehnici și materiale moderne pentru a preveni deteriorarea profilelor sau lipsa de etanșeitate. Montajul corect asigură respectarea cerințelor tehnice ale ferestrelor și ale construcțiilor. Tehnologia avansată ne permite să punem la dispoziția clienților noștri mai multe variante de montaj:
 • Montaj clasic cu spumă poliuretanică
 • Montaj cu folie anticondens (asigură etanșeitate sporită, rezistentă la intemperii și la acțiunea substanțelor chimice, impermeabilă la vaporii de apă, coeficient remarcabil de izolare termică, rezistentă la temperaturi cuprinse între -30°C si +100°C, are putere foarte mare de lipire și de fixare pe toate tipurile de ferestre. )
 • Montaj cu bandă precomprimată ( Această bandă precomprimată „inteligentă” acționează pe 3 niveluri de etanșare. La exterior prezintă o protecție ridicată la ploi torențiale și împiedică apa să pătrundă prin rosturi, în zona mediană asigură izolarea termică, absorbind în același timp dilatările ferestrei și mișcările structurale, iar la interior conferă o etanșare perfectă a aerului și se comportă ca o barieră împotriva vaporilor de apă, astfel eliminând riscul apariției mucegaiului în stratul de mijloc.)

SUDURĂ INVIZIBILĂ

Pentru că designul și calitatea reprezintă două elemente esențiale în procesul de construcție al casei la care ai visat mereu, noi le îmbinăm și venim în ajutorul tău cu un element unic: SUDURA INVIZIBILĂ !

Alege SUDURA INVIZIBILĂ și:

 •  Ferestrele tale vor avea o suprafață complet netedă, perfectă!
 •  Gradul de rezistență al tâmplăriei crește semnificativ!
 • Beneficiezi de eficiență termică și fonică sporită!

Tehnologia de ultimă generație ne permite să eliminăm în totalitate cordonul de sudură, astfel obținând FEREASTRA PERFECTĂ!

STICLĂ ȘI ÎNCHIDERE ANTI-EFRACȚIE

Dacă ar fi să facem un sondaj despre ce ne dorim de la tâmplăria casei noastre, cred că majoritatea vom răspunde că ne dorim SIGURANȚĂ!

Sticla reprezintă aproximativ 80% din suprafața unei tâmplării. Din acest considerent, la alegerea acesteia trebuie să se acorde atenție maximă.

Alegerea corectă a sortimentului de sticlă duce la reducerea cheltuielilor de energie și reducerea substanțiala a zgomotului.

Protecția locuinței tale împotriva efracției este posibilă prin utilizarea sticlei speciale care cuprinde două sticle laminate de 3 sau 4 mm lipite între ele cu o peliculă (grosime 0.38 mm) transparentă sau două pelicule (0.76 mm) transparente de PVB (polivinil butiral). Această foaie de PVB este invizibilă și nu poate fi observată de ochiul uman. Pelicula nu permite bucăților de sticlă să cadă la impact, menținând structura geamului intactă chiar și în urma șocurilor.

Pe lângă beneficiile clare împotriva răufăcătorilor, mai putem aminti câteva:

 • Protecție împotriva căderii persoanelor
 • Protecție împotriva căderii cioburilor și rănirii accidentale
 • Protecție împotriva vandalismului

Ferestrele trebuie să fie o investiție, nu o simplă achiziție!

Solicită o ofertă personalizată pentru proiectul tău
Scroll to Top